Varför Personlig Tränare?

Allt fler tar idag hjälp utav en Personlig Tränare/Coach.

Kanske är Du nybörjare & vill ha hjälp med hur & var Du börjar.

Kanske är Du van vid träning men vill ha det där lilla extra, någon som tar din träning till ytterligare en nivå, eller som slipar kosten för ett ännu vassare resultat.


Oavsett vart Du befinner dig i livet eller i vilken form Du är i kan Jag stötta, vägleda samt inspirera Dig till hur Din dag kan planeras på ett effektivt & framförallt ett glädjefyllt lätt sätt.

Jag hjälper Dig med hur/var träningen kan läggas upp, vad som är ett hälsosammare val när det kommer till vad Du lägger på tallriken & vi sätter tillsammans mätbara tydliga delmål - slutmål så vi vet vart vi ska & varför samt jobbar för att hitta en sund balans som håller livet ut!


Vi strävar tillsammans för att hitta ditt hälsosamma Jag.

Vi går igenom de val Du gör i vardagen som påverkar Din energi / Ditt välmående & ser om vi kan förändra något till det bättre, vi ser till att insidan & utsidan pratar med varandra.

Du ska fungera i vardagen oavsett om Du är motionär eller Elit. Du får träna med rätt teknik & med den träningsform som passar just Dig.


Vi kan finslipa Din form för olika ändamål, men det viktigaste för mig är att Du är tillfreds med resultatet, att Du har hittat glädjen i träningen, att Jag kunnat stimulera till en roligare mer energifylld vardag, sen vad vågen visar kan ibland vara strunt samma!

Att stirra sig blind på siffrorna kan göra att Du missar hur kul Du har haft det på vägen dit!

Du måste dock bestämma Dig  -"ta tag i det"- Jag finns vid Din sida under hela resan! 

Men..det är Du som måste -göra! 


Bara Du bestämt Dig och verkligen vill förändra.. ja låt mig då få visa Dig hur roligt det egentligen är med träning, hur lätt det kan vara med nyttigare mat & hur skönt det är att få resultaten som håller i längden!

- Coachen