༄ Mamma träning

Är du nybliven mamma eller har din bebis hunnit bli några månader, när du än väljer att starta din träning så börjar vi där du är!
Jag erbjuder hemmaträning hos dig eller hos mig i mitt gym i inre hamn, då ingår enskilt/enskilda pass med läxor och program, du väljer hur många ggr du vill ses.

Du väljer vad som passar dig och din bebis. En träff hos dig eller mig kostar 450:-, mätning, aktivering samt program ingår. Vill man hellre delta i en grupp så har jag 3 olika STEG:s gruppträning där man börjar med STEG 1 & fortsätter i varje steg tills man känner sig redo att återuppta sin träning man utförde innan graviditet eller om det är löpning du vill komma tillbaka till. Se info om stegen nedan.


༄ Gruppträning Mamma

Jag erbjuder 3 olika steg att genomföra efter graviditet där träningen grundar sig i min mammamage certifiering.

Varje Steg följer en progression där utmaning, krav på kontroll och styrka baseras på det Steg du befinner dig i.

Som nybliven mamma kan man vara osäker på vart eller hur jag börjar & här vägleder jag dig på ett tryggt, skonsamt och effektivt sätt tillbaka till en stark kropp som ska hålla genom livet.

Vid anmälan som är bindande besvaras ett frågeformulär 

-oavsett om du fått OK ifrån din BM eller ej kan Du starta i Steg 1 

Alla kurser hålls i vårat gym/PT Studio som jag driver tillsammans med RÅ träning & Tingvalla Naprapatklinik. 

Vi håller till på Stapelgatan 2 i inre hamn.
༄STEG 1 -Kom igång

Även om Du har en ökad diastas eller ej är detta bästa starten för kroppen efter en graviditet/förlossning. Kanske har du kommit igång med lite eller längre promenader. 

Du har inte kommit igång helt/ kör inte Dina knipövningar kontinuerligt! Det är ett lågt insteg där övningarna återskapar & förbättrar din kontroll i bäcken och inre magmuskulatur.

Vi ökar din kroppsmedvetenhet och vi bygger försiktigt upp muskelstyrkan i din kropp, med fokus bäckenbotten och hållning.

Vi mäter diastasen under pass 1 -valfritt!  Du får med dig övningar som lätt kan utföras hemma & som ligger till grund för att Du ska komma tillbaka tryggt & säkert i din träning/vardag!  -En bra start oavsett träningsvana eller träningsmål & jag rekommenderar alla som går mina steg att börja i denna grupp, även om man är en van motionär & man anser att man kommit tillbaka helt är det klokt att börja där kroppen är, även om känsla & tanke är längre fram. efter pass 2 höjs progressionen successivt & Du kan utföra alla övningar på din nivå & enkelt bestämma tempo & belastning!

-2st Träningsprogram ingår efter kursen


༄STEG 2 -Uppbyggnad

Du har kommit igång med dina knipövningar & gjort dem kontinuerligt i minst 6veckor!

Du har kommit igång med längre promenader/lättare träning. Du behärskar grundaktiveringen & kan hålla den genom övningar.
Nu börjar vi bygga upp din muskelstyrka i hela kroppen på allvar, vi jobbar med mer funktionella övningar med mer prov på din egna styrka och med ännu mera redskap än i STEG 1.

Du kan utföra alla övningar på din nivå & enkelt bestämma tempo & belastning! 
-2st Träningsprogram ingår efter kursen


༄STEG 3 -Stark deluxe

För dig som gått STEG 1 eller STEG 2 innan & som vill utmana dig själv betydligt mer.

Du har gjort knipövningar samt aktiveringsövningar i minst 3 månader, Du kan hålla knip/grundaktivering i ytterlägen samt under högre tempo!

Nu jobbar vi med att bygga upp din muskelstyrka & uthållighet i mer pulshöjande övningar med tyngre redskap. Under vår & sommar provar vi även löpsteg och hopp utomhus.

Du får med dig tips & råd för att utföra mer utmanande träning hemma eller på gymmet.

-2st Träningsprogram ingår efter kursen


Nya starter 2020

From 11:e Maj 2020 går jag på Mamma Ledighet och kommer därför inte att starta några nya grupper under 2020. 

Återkommer hösten 2021.
Fram tills dess rekommenderar jag att ni kontaktar Maria Berg, Naprapathälsan. 

Hon kör mammamage träning steg 1 och 2, pt small groups samt gravid träning.
Ha en fin sommar alla blivande mammor <3 
Pris Steg 1 - 899:- 7 tillfällen -passen är ca 50min
Pris Steg 2 & 3 - 849:- 6 tillfällen  -passen är ca 50min


-Maila vilken nivå du önskar delta i, ett frågeformulär kommer i retur som du besvarar & därmed är din anmälan bekräftad samt bindande!
Boka dig redan nu för att säkra din plats!
carro@pt-line.seEn mamma beskriver Kursen:

Mammamage träningen har gjort att jag på ett enkelt & tryggt sätt kunnat komma tillbaka till träningen efter mina graviditeter & förlossningar.

 Jag önskar att jag kommit i kontakt med mammamage träningen redan efter min första förlossning. 

Då kände jag inte igen min kropp. Det kändes som att något var trasigt eller inte riktigt på plats i underlivet. 

Jag var rädd för att träna, att jag kanske skulle förstöra kroppen. Jag bestämde mig för att vila & avstå träningen & tänkte att det kanske var det bästa. 

Nu vet jag bättre. Efter min andra förlossning började jag på mammamage träningen när min dotter bara var en månad.
Jag märke skillnad redan efter de första passen. Jag riktigt kände hur jag stärktes inifrån. Det har jag fått stor nytta av i vardagen men också i min ordinarie träning. 

Jag har byggt upp en styrka och stabilitet som gör att jag faktiskt är övertygad om att jag kommer bli i bättre form än före mina båda graviditeter.
Jag kan verkligen rekommendera mamma träningen. Det stärker din kropp, du kommer kunna återgå till din ordinarie träning snabbare, 

du får ha med dig ditt barn när du tränar och sist men inte minst så träffar du andra mammor som funderar på samma frågor kring träning och kroppen som du. -Linda Larsson - Karlstad