✦ Min Story

2001 frontalkrockade jag med en lastbil, Tack vare änglavakt & min Kollega som var PT, kom jag efter 13 månader tillbaka till ett liv utan smärtstillande 

och slapp framförallt rullstolsdomen min läkare hade gett mig!

Jag vet bokstavligen vad träning kan göra med dig! Där och då föddes drömmen om att bli PT och hjälpa andra! -Så därför brinner jag verkligen 

helhjärtat för att hjälpa dom som vill få till träningen!

Efter 5 år som anställd på gym i både Karlstad och i Oslo slog Jag slag i saken och öppnade 2013 eget!

Jag ville nå ut till dom som aldrig kom till gymmen, som ville men som inte hade tiden. 

Till dom som "satt fast" hemma utan barnvakt eller möjlighet att ta sig till ett gym. Till dom som kanske inte riktigt än vågade ta steget in i "träningsvärlden" utan erfarenhet/kunskap!

Jag erbjuder idag träningsupplägg on-line eller i din hemma miljö, inne/utomhus. Ensam eller tillsammans med Din sambo/vän/syskon. 

Har Du barn kan dom också få vara med, antingen aktivt i träningen eller "med" vid sidan om och Du behöver inte känna någon skuld i att lämna bort 

eller liknande för att Din träning ska bli av! Vi gör träningen till en naturlig grej i vardagen där hela familjen kan vara med om dom/Du vill det!




✦ Varför Personlig Träning?

Allt fler tar idag hjälp utav en Personlig Tränare/Coach.

Kanske är Du nybörjare & vill ha hjälp med hur & var Du börjar.

Kanske är Du van vid träning men vill ha det där lilla extra, någon som tar din träning till ytterligare en nivå, eller som slipar kosten för ett ännu vassare resultat.


Oavsett vart Du befinner dig i livet eller i vilken form Du är i kan Jag stötta, vägleda samt inspirera Dig till hur Din dag kan planeras på ett effektivt & framförallt ett glädjefyllt lätt sätt.

Jag hjälper Dig med hur/var träningen kan läggas upp, vad som är ett hälsosammare val när det kommer till vad Du lägger på tallriken & vi sätter tillsammans mätbara tydliga delmål 

- slutmål så vi vet vart vi ska & varför samt jobbar för att hitta en sund balans som håller livet ut!

Vi strävar tillsammans för att hitta ditt hälsosamma Jag.

Vi går igenom de val Du gör i vardagen som påverkar Din energi / Ditt välmående & ser om vi kan förändra något till det bättre, vi ser till att insidan & utsidan pratar med varandra.

Du ska fungera i vardagen oavsett om Du är motionär eller Elit. Du får träna med rätt teknik & med den träningsform som passar just Dig.


Vi kan finslipa Din form för olika ändamål, men det viktigaste för mig är att Du är tillfreds med resultatet, att Du har hittat glädjen i träningen, att Jag kunnat stimulera till en roligare mer energifylld vardag, sen vad vågen visar kan ibland vara strunt samma!

Att stirra sig blind på siffrorna kan göra att Du missar hur kul Du har haft det på vägen dit!

Du måste dock bestämma Dig  -"ta tag i det"- Jag finns vid Din sida under hela resan! 

Men..det är Du som måste -göra! 


Bara Du bestämt Dig och verkligen vill förändra.. ja låt mig då få visa Dig hur roligt det egentligen är med träning, hur lätt det kan vara med nyttigare mat & att få resultaten som håller i längden!

- Coachen